Shërbime


Autostrada Dr-Tr km 12

+355 69 4089999

+355 69 4089998

info@deni-star.al

deni-star@hotmail.com

Shërbime Motorrike

Kujdesuni per motorrin e automjetit tuaj duke i kryer  sherbimet e nderrimit te vajit dhe filtrave si edhe per cdo problem te mundshem. Jetegjatesia e motorrit tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me keto sherbime. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funsionon si nje trup i vetem dhe kerkon qe gjithcka te jete ne rregull.

Shërbime Motorrike

Kujdesuni per motorrin e automjetit tuaj duke i kryer  sherbimet e nderrimit te vajit dhe filtrave si edhe per cdo problem te mundshem. Jetegjatesia e motorrit tuaj eshte e lidhur drejtperdrejt me keto sherbime. Gjithcka ne mjetin tuaj kur ai eshte ne levizje funsionon si nje trup i vetem dhe kerkon qe gjithcka te jete ne rregull.


Autostrada Dr-Tr km 12

+355 69 4089999

+355 69 4089998

info@deni-star.al

deni-star@hotmail.com

Back to top